Selle suve grillipidude lahutamatu kaaslane on Mo Saaremaa grill- ja praejuust.
Mo Saaremaa grilljuust on valmistatud Saare-Muhu- Hiiu- ja Pärnumaalt varutud piimast ning toode on laktoosivaba.
Mo Saaremaa grilljuust on kefalotyri tüüpi juust. Juust on kõva, soolane, intensiivne Kreeka ja Küprose tüüpi intensiivse maitsega kergelt kriuksuva konsistentsiga.
Kasutusvõimalused
Pannil grillimiseks lõika toode diagonaalselt pooleks, kuumuta pannil väheses koguses õli ja grilli mõlemalt poolt 3-5 minutit, kuni juust on kuldpruun.
Jäta järelsoojusesse veel mõneks minutiks.
Juustu võid grillida ka kontaktgrillil, kuna kefalotyri tüüpi juust ei sula väga kergesti ning ei määri resti.
Mo Saaremaa grilljuust on sobilik kuumade juustvõileibade valmistamiseks ning suvise salati saad, kui lisad grillitud või grillimata juustukuubikutele köögivilju ning vinegrettkastme.
Kuna juust on soolane, sobivad lisandiks ja maitse tasakaalustamiseks hapukad ja magusad lisandid. Serveeri koos salatiga või erinevate juustumooside ja kastmetega. Eriti hõrgu maitsekombinatsiooni saad kodumaiste pohlade, maasikate või mustikatega ning poolkuiva kodumaise õunaveiniga.
Tooteinfo leiad sellelt lingilt.