Mo Saaremaal on head uudised terviseteadlikule, kaalu jälgivale ja sportlikule tarbijale. Meie sortimenti on lisandunud kaks laktoosivaba toodet. Proteiinijuustuampsud ning Pehme kohupiim
Saaremaa Piimatööstus pakub esimesena Eestis teadlikule tarbijale väga madala rasvasisaldusega ning kõrge valgusisaldusega Proteiinjuustuampse.
Tooted on mõeldud snäkiks, kergeks vahepalaks või näljakustutajaks. Mõnus taassuletav kott võimaldab toodet tarbida väljaspool kodu, õues, trennis, matkal.
Proteiinikuubikud sobivad saleda joone järgijatele. Tootes on vaid 10 g rasva ( 100-s grammis), kuid kuna toode on kõrge valgusisaldusega, siis on kuubikud toitvad ja näljatunnet peletavad
Kuubikud on valmistatud Edam tüüpi juustust, mis on kollaka värvusega, maheda puhta maitsega ning elastse konsistentsiga poolkõva Hollandi laabijuust.
Enne pakendi avamist soovitame hoida juustu 10 minutit toatemperatuuril.
Toode on:
Laktoosivaba
Madala rasvasisaldusega
Kõrge valgusisaldusega (Pakis 51 g valku)
Pakendatud mõnusasse taassuletavasse kotti
Mo Saaremaa Pehme kohupiim
on mõeldud peredele, kaalujälgijatele, sportlastele ning küpsetajatele. Toode on mugavas kohokaanega taassuletavas topsis. Mo Saaremaa pehme kohupiim on rasvavaba, laktoosivaba ning kõrge valgusisaldusega.
Mo Saaremaa kohupiim on hoolimata olematule rasvasisaldusele meeldivalt pehme maitsega. See sobib ideaalselt kergete kookide, tortide ja muude hõrgutiste valmistamiseks.
Mo Saaremaa Pehme kohupiim on
Laktoosivaba.
Rasvavaba
Kreemine tihe konsistents
Tänu kõrgele kuivaine- ja valgusisaldusele sobib hästi küpsetamiseks
Mugav laia suuga tops. Tops on monomaterjalist, seetõttu taaskasutatav. Ning hea suur kaanega plasttops kulub ära igas majapidamises
Samuti on toodet topsist mõnus võtta. Vaja pole nuga-kääre ning käed jäävad puhtaks.
Kohokaas võimaldab topsi sulgeda ning toodet tarbida ka hiljem.
Pakendis on 500 g, See on paras kogus üheks korralikuks kohupiimakoogiks või suurele perele magustoiduks
Valguallikas. Turul on täna palju proteiinitooteid, kuid laktoosivabade toodete segmendis on seni olnud väike valik.
Hea teada
Miks on valgud meie dieedis vajalikud?
Konkreetse inimese toiduvalkude vajadus sõltub väga mitmest tegurist: inimese vanus, sugu, kehakaal ning tervislik seisund. Täiskasvanute puhul võiksid valgud katta 10-20% toidust saadavast energiast, mis teeb umbes 0,8-1,5g valku keha kilogrammi kohta päevas.
60 kilogrammi kaaluva füüsiliselt aktiivse naisterahva valguvajadus on umbes 90g päevas.
Valgud koosnevad aminohapetest, mis jagatakse asendamatuteks – neid peab inimene saama toiduga – ja asendatavateks, mida suudab organism ka ise sünteesida. Tervisliku toitumise seisukohalt on oluline silmas pidada, et valkude normaalseks sünteesiks ning uuenemiseks organismis, on oluline saada toidust piisaval hulgal ning nõutavates vahekordades asendamatuid aminohappeid.
Loomsed valgud, näiteks juust, muna ning kala, sisaldavad asendamatuid aminohappeid inimese vajadustele vastavates kogustes ning sobivates vahekordades.