Sellest nädalast leiab kaupluselettidelt uued maitsvad Eesti esimesed Betti petijogurtid. Uued jogurtid on valmistatud Saare-, Hiiu- ja Muhumaa piimast. Kuna meie eesmärgiks on jääkideta tootmine, siis oleme selle toote üle eriti uhked: Üheks jogurti komponendiks on Saaremaa kuldse ja populaarse või tootmisel tekkiv võipett.
Toome turule kaks uut ja trendikat maitset:
Mo Saaremaa Betti petijogurt maasikatega
Mo Saaremaa Betti petijogurt kooreiirisega
Lahja, tervislik, valgurikas ning tänu võile kergelt magusa ja karamellise maitsega pett on piimaturul uus trendikas tooraine ja koostisosa.
Uued petijogurtid on Betti kaubamärgi all, mis on suunatud eelkõige nooremale ja uuendusmeelsemale tarbijale. Nii nagu Betti värske võipiim on ka petijogurtid lahjad, vähese rasvasisalduse ning kõrge valgusisaldusega.
Petijogurtid on vähemagusad, hapukad ning sobivad seetõttu teadlikult tarbijale. Suhkrut pole petijogurtitesse eraldi lisatud, see sisaldub vaid lisandis. Saaremaa Piimatööstuse Betti petijogurtid ei sisalda sünteetilisi magusaineid ega säilitusaineid.
Hoolimata madalast rasvasisaldusest on toode kreemise, siidise ja paksu konsistentsiga. Pakume kahte erinevat maitset: hapukat ja marjast maasikat ning karamellise järelmaitsega kooreiirisemaitselist jogurtit.
Tooteid võib nimetada clear label toodeteks, kuna nad koosnevad vaid kolmest koostisosast: lõssist, petist ning lisandist.
Hea teada:
Mis on lõss? Lõss on lahja, kooritud piim
Mis on pett? Pett on võipiim, mis tekib või tootmisel.