Kirjeldus
Saaremaa Piimatööstus on esimene Eestis, kes tõi turule ehtsast võipiimast valmistatud hapendatud peti. Me ei kasuta petile konsistentsi ning eripärase maitse andmiseks peti- ja valgupulbreid.
Miks MO Saaremaa hapendatud pett?
- Võipiimast valmistatud hapendatud pett on veerikas ja suurepärane janukustutaja.
- Pett on valgurikas, toitev ja näljatunnet peletav.
- Pett on madala rasvasisaldusega.
- Toode sobib inimestele, kes on laktoosi suhtes tundlikud. Toode sisaldab naturaalset piimasuhkrut, kuid piimahappebakterid muudavad nii piimavalgud kui ka piimasuhkru kergemini seeditavaks.
- Kokkamisel sobib hapendatud pett marinaadideks, kuna petis sisalduvad piimahappebakterid aitavad pehmendada liha või linnuliha.
- Samuti sobib küpsetistesse, kuna petis olev hape aitab koostöös söögisooda või küpsetuspulbriga tekitada kerge ja õhulise konsistentsi.
Kuidas valmistada vürtsikat krõbekana Mo Saaremaa hapendatud petiga? Uuri lähemalt