Kirjeldus
Mo Saaremaa Cheddar White on cheddar-tüüpi poolkõva juust, mis on laagerdunud 2-3 kuud.
Cheddari juust on traditsiooniline poolkõva inglise lehmapiimajuust, mis on nime saanud oma päritolukoha Cheddari asula järgi. Klassikalisel viisil valmistatud cheddar on tavaliselt kreemise, terava, täidlase maitsega, kergelt mullase ja pähklise alatooniga.
Cheddar tüüpi juustu pakutakse maailmas erinevat värvi: valgest tugeva oranžini. Tugev oranž värv saadakse tavaliselt annato või muude toiduvärvide lisamisel.
Mo Saaremaa Cheddar White ei sisalda värvaineid, mistõttu on loomulikku, valget värvi.
Mo Saaremaa Cheddar White juust on:
- Laktoosivaba
- Saaremaa piimast. Saaremaa unikaalne loodus: paene pind, palju päikest ja liigirikkad rohumaad annavad juustule ainuomase ja hõrgu maiste.
- Ca– allikas
Parima maitseelamuse saamiseks hoia juustu 30 minutit enne söömist toatemperatuuril!