Retsept kahele
- 1 suvikõrvits (u. 600g)
- 200g hakkliha (nt. Rakvere Extra Protein Power seahakkliha või Maks ja Moorits delikatesshakkliha)
- 100g Rand&Rossi Bolognese kastet
- 50g Mo Saaremaa riivjuustu
- 1 sibul
- Küüslauguküüs
- 5g õli
- Sool
Soovi korral koori suvikõrvits. Lõika pikkupidi pooleks, eemalda sisu. Pane ahjuvormi ja maitsesta soolaga. Prae pannil hakkliha väheses õlis koos sibula ja küüslauguga, sega hulka Bolognese kaste.
Laota segu suvikõrvitsate sisse, küpseta 200 kraadi juures 50 minutit, et suvikõrvits pehmeneks. Lisa Mo Saaremaa riivjuust ja küpseta veel 10 minutit. Ühe portsjoni kaloraaž 345 kalorit.
Tekst, fotod ja retsept: Maarja Maisla