Saaremaa Piimatööstus on tunnustatud juustutootja, kelle tooteid on hinnatud erinevatel konkurssidel ning tunnistatud ka Eesti parimateks. Eesti Parim Toiduaine 2017 on Saaremaa Piimatööstuse Old Saare, kaualaagerdunud Gouda juust.
Igapäevaseks tarbimiseks pakume sarnast juustu lühema laagerdusajaga ning viilutatuna. Mo Saaremaa Gouda Premium on laagerdunud 3 kuud. Ta on intensiivse gouda-tüüpi juustule iseloomuliku maitsega, sobides ka nõudlikule juustusõbrale. Gouda Premiumil on magus-hapukas alatoon ja pähkline, võine maitse.
Gouda Premium maitseb hästi nii võileival kui ka delikatesssuupistena erinevate lisanditega.
Gouda Premium sobib hästi juustufondüü koostisesse koos valge veiniga. Kõrvale sobivad valged küpses vanuses Chardonnay’d, ka Pinot Blanc, Pinot Grigio ja kõik Šveitsi veinid, näiteks Chasselas, Humagne Blanc, ka teiste mägialade – Jura Prantsusmaal, Alto Adige Itaalias ja Austria kohalikud valged veinid. Punastest magusa alatooniga ja ilma tammeta kerged veinid, näiteks Dolcetto, Barbera, Gamay Beaujolais’st.
Mo Saaremaa Vägev juust on 2 kuud laagerdunud juust, Heade sulamisomadustega. Vägev juust on valmistatud täispiimast, mis annab mahedalt täidlase maitse ning koorese alatooni. Mo Saaremaa Vägevat juustu pakume nii 150 g kui ka 380 g viilupakendis.
Sobib nii võileivale kui ka soojadesse roogadesse (pizza, kastmed, püreesupid)
Saaremaa unikaalne loodus: paene pind ja palju päikest, annavad juustudele ainuomase ja hõrgu maitse ning kõrge kaltsiumisisalduse.
Oleme muutnud ka juustupakendite kujundust. Info selle kohta, et
Mo Saaremaa Gouda Premium ja Vägev juust on laktoosivabad ning Ca- ja valguallikad
On tõstetud pakendi ülaserva, nähtavale kohale.
Enne pakendi avamist soovitame hoida juustu 10 minutit toatemperatuuril.