Kogused 4-le
2 sibulat
paar küüslauguküünt
praadimiseks võid
500-700 g kapsast- parem on varajane kapsas
5 muna
1 pakk Mo Saaremaa juustukastet
6 sl jahu
soola (NB! juustukaste on soolane, pigem lisa vähem)
2 tl küpsetuspulbrit
Haki sibul ja küüslauk ning pane pannile õliga madalale kuumusele hauduma. Haki kapsas peenteks ribadeks. Kui kasutad vana kapsast, siis kas pikenda küpsetusaega ahjus või hauta mõned minutid koos sibulatega.
Klopi lahti munad, sega sisse juustukaste. Sega eraldi jahu, sool, küpsetuspulber ning lisa munasegule. Kalla kapsad ja sibulad taignasse ning sega kergelt läbi. Määri ahjuvorm rasvainega ja puista üle riivsaiaga ( või kasuta küpsetuspaberit). Kummuta kogu segu ahjuvormi. Küpseta ahjus 180 C 30 min.
Foto autor: Tuuli Larven
Retsept: https://maaelanikuargipaev.blogspot.com/