Eesti Toiduainetööstuse Liidu poolt korraldatud konkursi “Eesti Parim Toiduaine” hõbemärgi kastmete kategoorias pälvis Mo Saaremaa juustukaste.
Kui seni on pakutud Eesti turul nn tahket sulatatud juustu, siis Saaremaa juustukaste on sulatatud juustu vedel versioon. Kuna toode on analoogidest vedelam, pole vaja täiendavalt lisada koort või muud vedeldajat. Kreemine ja voolav koostis ei vaja toidu paksendamiseks lisajahu või -tärklist. Kokkuvõttes annab toode eelise nii toote kilohinnas (on suuremas pakendis teiste sarnastega võrreldes), valmistamismugavuses (piisab ühest tootest) kui ka keskkonna seisukohast (suurem kogus korraga ühes pakendis).
Mo Saaremaa juustukaste on mugavas korgiga taassuletavas pakendis valmiskaste, mis sobib kasutamiseks nii külmana kui ka kuumutatuna. Ideaalne abiline toiduvalmistamisel kiiretel päevadel.
Vaata retsepte, milles saaks kasutada Mo Saaremaa juustukastet siit https://www.mosaaremaa.ee/retseptid/