Vaja läheb:
1 pakk Kalevi digestive küpsiseid
50g MoSaaremaa võid
350g Mosaaremaa rasvatut laktoosivaba kohupiima
200g 10% hapukoort
2 muna
100g suhkrut
Pool laimi (koor + mahl)
100g tumedat šokolaadi
Purusta küpsised käsitsi või köögikombainis. Sulata või ning sega küpsisepuruga. Pane koogivormile küpsetuspaber ning pressi küpsisepuru koogivormi.
Sega kokku kohupiim, hapukoor, munad, suhkrud, riivitud laimikoor ja –mahl. Vala koogivormi. Nüüd sulata vesivannil tume šokolaad ning nirista see kohupiimasegule. Tee spaatliga meelepärane muster. Küpseta 150 kraadi juures tund aega.
Retsepti koostas Toidupäevik, inspiratsioon Katrin Press retseptist „kohupiima šokolaadikook“.
Jälgi tema tegemisi ka instagramis! @toidupaevik